Bilde tatt på det første møte mellom Sendt bort og Misjonssambandet. Fra venstre: Jarle Naustvik, Ragnhild Myren, Hans Arne Sanna, Målfrid Kvalo Ljønes og Gunnar Bråthen
Bilde tatt på det første møte mellom Sendt bort og Misjonssambandet. Fra venstre: Jarle Naustvik, Ragnhild Myren, Hans Arne Sanna, Målfrid Kvalo Ljønes og Gunnar Bråthen (Foto: Sendt bort)

Dialogen fortsetter med Sendt bort

– Det er viktig for begge parter at handlingsplanen blir omsatt i konkrete tiltak, sier Ragnhild Myren, personalleder i Misjonssambandet,

Publisert: 20.03.24 KL. 07.00.
Oppdatert: 24.04.24 KL. 06.52.
  • Forlagshuset Lunde - generell
    Annonse

I midten av desember ble organisasjonen Sendt bort opprettet med mål om å samle stemmene til misjonærbarn i møte med Misjonssambandet.

TYDELIG VILJE

I midten av februar møtte initiativtakerne til Sendt bort, Anne Marit og Jarle Naustvik og Målfrid Kvalo Ljønes, ledelsen i Misjonssambandet ved Ragnhild Myren, Hans Arne Sanna og Gunnar Bråthen. I etterkant av møtet ble det sendt ut en pressemelding.

– Vi i Misjonssambandet opplevde at det ble et godt møte, og at dialogen var god, sier Gunnar Bråthen, generalsekretær i Misjonssambandet, i pressemeldingen.

De skriver at møtet ble brukt til å diskutere og avklare forventninger og prosessen videre. Det ble også diskutert litt rundt mål og konkrete tiltak.

– Vi opplever at det er en tydelig vilje til å ta tak i denne saken fra Misjonssambandet sin side nå, sier Anne Marit Naustvik, styreleder i Sendt bort, i pressemeldingen.

FORTSATT DIALOG

Torsdag 7. mars hadde de to partene et nytt møte hvor arbeidet mot en konkret handlingsplan fortsatte.

– Det var nok en gang et godt og konstruktivt møte hvor vi startet arbeidet med en felles handlingsplan. Vi fortsetter samarbeidet og har planlagt flere møtepunkter framover hvor vi skal fortsette å arbeide med handlingsplanen.

– Det er viktig for begge parter at handlingsplanen blir omsatt i konkrete tiltak, sier personalleder i Misjonssambandet, Ragnhild Myren til Utsyn.

Powered by Cornerstone