Store endringer for Utsyn
(Foto: Misjonssambandet)
espu.png

Store endringer for Utsyn

Tekst: Espen Ottosen
Publisert: 22.01.24 KL. 07.00.
Oppdatert: 22.02.24 KL. 08.13.
  • Forlagshuset Lunde
    Annonse

Ved starten av 2024 gjennomfører vi en rekke justeringer og oppgraderinger av Utsyn. Det håper vi at du som leser bladet vil sette pris på. Her er en liten gjennomgang av det som endres.

EGEN NETTSIDE

Først noen ord om denne helt nye nettsiden. Den ble lansert 5. januar. På utsyn.no skal absolutt alt som står i papirutgaven være tilgjengelig. I tillegg vil vi få ut ekstra nyhetsstoff. Når det gjelder nyheter er det å foretrekke at vi kan bruke internett fremfor å måtte vente til papirutgaven kommer ut.

I noen måneder vil nett siden være gratis, men etter hvert vil en del av stoffet bare være tilgjengelig for abonnenter.

Vi jobber med å få på plass en enkel og god innloggingsfunksjon.

PLASS FOR FAST GRUNN

Når det gjelder papirutgaven, vil vi videreføre mange av spaltene som vi har hatt siden Utsyn ble et magasin i 2016. Men siden bladet nå blir tykkere, får vi plass til enda mer stoff: Vi gir plass til stoff fra Fast Grunn i de fleste numrene av Utsyn. I dette nummeret finner du to interessante artikler fra side 40 til 45. Alt stoff fra Fast Grunn vil også legges på nettsiden.

Til sommeren – og senere til jul – vil Utsyn også ha tidsskriftet Fast Grunn som et innstikk.

Fast Grunn er et tidsskrift som ble etablert av Utsyn-redaktør Oskar Handeland tilbake i 1948. Nå er Knut Kåre Kirkholm, undervisningsleder ved Fjellhaug Internasjonale Høgskole, redaktør, og vi tror mange lesere vil sette pris på artikler som går i dybden og kan skape refleksjon.

NYE SPALTER

Vi lager også flere nye spalter i Utsyn. Under tittelen «Historien om» vil vi gi leserne et lite møte med de mange institusjonene i Misjonssambandet. Vi begynner med Tryggheim Skoler, og vil senere skrive både om skoler og leirsteder – og kanskje også andre grener av arbeidet.

Ny er også spalten «Ung Stemme» som i dette nummeret er plassert på side 29.

Her vil vi slippe til unge mennesker med en eller annen tilhørighet til Misjonssambandet – for å finne ut hva som rører seg blant de unge og skaper engasjement.

Vi har ikke stilt som krav at de bare kan skrive om temaer som spesifikt handler om kristen tro. Så her vil tematikken være variert.

Til sist vil jeg nevne at du på side 6 finner spalten «Misjonsblikk» som handler om misjonshistorie, misjonsteologi eller noe annet som har med misjon å gjøre. Slik vil vi bidra til å gi leserne enda mer interessant stoff om misjon.

Powered by Cornerstone