Kari Margrethe Solvang
Kari Margrethe Solvang (Foto: Torgeir Henden/Misjonssambandet)

Slutter som personalleder

Kari Margrete Solvang har vært personalleder i Misjonssambandet siden 2011. Hun gikk i gang med en studiepermisjon på et år i mars 2023 og har nå bestemt seg for ikke å komme tilbake til stillingen.

Tekst: Espen Ottosen
Publisert: 30.01.24 KL. 10.00.
Oppdatert: 22.02.24 KL. 08.08.
  • Annonse - KNIF
    Annonse

– Selv om det har vært noen krevende perioder, er jeg først og fremst takknemlig for årene jeg har vært ansatt ved hovedkontoret i en organisasjon med verdens beste visjon, sier Kari Margrethe Solvang.

– Det har vært spennende å få lov til å være med å utvikle personalarbeidet til organisasjonen. Når jeg nå slutter, vil jeg savne gode kollegaer og et godt medarbeiderfelleskap, men det er en tid for alt, og jeg har funnet ut at det nå er tid for å søke andre utfordringer.

Det siste året har Solvang studert Master i Management ved Handelshøyskolen BI. Hun tar nå sikte på å fortsette studiene frem mot sommeren.

Siden mars 2023 har Ragnhild Myren vært fungerende personalleder. Gunnar Bråthen sier at stillingen som personalleder vil bli utlyst på ordinært vis i løpet av kort tid.

– Jeg vil takke Kari Margrethe for en stor innsats gjennom mange år i en viktig lederstilling ved vårt hovedkontor. Hun har blant annet bidratt på en avgjørende måte for å få profesjonalisert og digitalisert personalarbeidet og arbeidet med å få på plass viktige og nødvendige rutiner. Jeg vil ønske henne alt godt videre og er takknemlig for at hun fortsatt har et engasjement som frivillig i vår organisasjon.

Powered by Cornerstone