Hendene

Tekst: Miriam Fauske
Publisert: 15.11.23 KL. 03.15.
Oppdatert: 22.02.24 KL. 08.48.
  • Annonse - Hovland og Ottosen
    Annonse

FRA BIBELEN

Salme 24,1–2

Du har sikkert hørt den gamle kristne klassikeren «He´s got the whole world in his hands» en gang eller to opp gjennom livet, og tenkt at det er en koselig og jovial sang som kanskje har litt vel mye repetisjon.

Likevel, i sin repetisjon og jovialitet, vitner den om enormt store og fantastiske sannheter som jeg daglig må minne meg selv på i min uro og bekymring.

Tenk at vår Gud har hele verden i sin hånd, og sammen med den, deg og meg og alle rundt oss. Han har også skapt denne verden som han holder i sin hånd, slik som salmisten skriver: «Jorden og det som fyller den, hører Herren til, verden og de som bor der er hans. For han har grunnlagt jorden på havet, grunnfestet den på strømmende vann.»

Vi trenger derfor ikke å frykte eller være bekymret, for han som skapte denne verden har alt under kontroll, og vi er hans. Han holder oss i sin hånd og vil ikke slippe taket. Hvor ufattelig stort blir det ikke da at de hendene som skapte hele universet, også var de hendene som ble naglet til korset og døde for meg? 

Powered by Cornerstone