Første Frontline på Tryggheim
(Foto: Simen Stensland)

Første Frontline på Tryggheim

300 ungdommer var samlet da misjonskonferansen Frontline ble arrangert på Nærbø.

Publisert: 22.11.23 KL. 01.10.
Oppdatert: 24.04.24 KL. 05.25.
  • Annonse - FiH
    Annonse

Helgen 20.–22. oktober arrangerte Misjonssambandet sørvest og Misjonssambandet ung sammen Frontline på Tryggheim videregående skole i Rogaland. 

Nasjonalt.

– Vanligvis arrangerer Ung nasjonalt Frontline annethvert år, mens vi arrangerer regionalt Frontline de andre årene. I år fikk vi spørsmål om et samarbeidsprosjekt, og dermed var dette et nasjonalt arrangement, sier ung-leder i Misjonssambandet sørvest, Kari Nordhus. 

Det var en veldig fin helg med høy trivsel.

Likevel var de aller fleste deltakerne fra Tryggheim og Lundeneset som begge er videregående skoler i regionen, samt ungdommer fra nærområdet. 

– Datoene var allerede bestemt før Misjonssambandet ung tok kontakt, og da kunne vi ikke flytte den. Men dessverre var det da samme helg som for eksempel Veritaskonferansen, og deltakelsen fra resten av landet ble ikke som vi hadde håpet, sier Nordhus. 

– Høy trivsel.

Tross dette var rundt 300 ungdommer samlet lørdag kveld på Tryggheim, og fikk høre Andreas Nordli i Ungdom i Oppdrag tale. Temaet for konferansen var «Han som vil» og på talerlisten var også Lars Kristian Heggebø og Miriam Fauske mens Nils Kåre Bøe, Frederik Notevik, Jan Helge Aarseth og Aslak Tveita holdt seminarer. 

– Det var en veldig fin helg med høy trivsel. Lovsangen var også veldig god med Sunniva Muren i front for et lovsangsband. Frederik Notevik fikk på en enkel måte fortalt at man ikke behøver høy utdannelse for å være misjonær, men bruke den man er. Han var hjemme fra sin tjeneste i Elfenbenskysten hvor han blant annet har startet et fotballag, forteller Nordhus. 

Russen på Tryggheim og Lundeneset hadde kiosk og basar til inntekt for sine misjonsprosjekt. Frontline 2024 blir i Oslo og arrangeres av Misjonssambandet ung. 

Powered by Cornerstone